Rauga bulciņas ar ķiploku smēriņu
Nepieciešams
2,5 glāzes miltu
250 ml silta...
Tiem, kuriem garšo pica, bet dažkārt nav vēlēšanās vai laika pagatavot picas mīklu, tad ir viens pavisam ātrs variants, kā šo problēmu atrisināt – par picas pamatni izmantot pitas maizi. Virsū var likt to, ko sirds kāro. Šajā gadījumā tāds neparastāks salikums – persiki un mocarellas siers. Man ļoti garšo, jo sāļajos ēdienos mēdzu izmantot dažādus augļus, kas. manuprāt, lieliski papildina ēdienu.
Nepieciešams:
Pitas maizes novieto uz cepamās plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Liek virsū sagriezto sieru, šķēlītēs sagrieztus persika gabaliņus un liek līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī uz 10 minūtēm, kamēr siers izkusis.
Tad izņem ārā, pārkaisa ar smalki sagrieztu baziliku un pārslaka ar balzamiko mērci. Gatavs!