
Dārzeņu plātsmaize 
Nepieciešams
200 g miltu
100 g samaltu...
Tiem, kuriem garšo pica, bet dažkārt nav vēlēšanās vai laika pagatavot picas mīklu, tad ir viens pavisam ātrs variants, kā šo problēmu atrisināt – par picas pamatni izmantot pitas maizi. Virsū var likt to, ko sirds kāro. Šajā gadījumā tāds neparastāks salikums – persiki un mocarellas siers. Man ļoti garšo, jo sāļajos ēdienos mēdzu izmantot dažādus augļus, kas. manuprāt, lieliski papildina ēdienu.
Nepieciešams:
Pitas maizes novieto uz cepamās plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Liek virsū sagriezto sieru, šķēlītēs sagrieztus persika gabaliņus un liek līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī uz 10 minūtēm, kamēr siers izkusis.
Tad izņem ārā, pārkaisa ar smalki sagrieztu baziliku un pārslaka ar balzamiko mērci. Gatavs!