Ātrās lavaša pica ar svaigu baziliku Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Populāro itāliešu garšu kombināciju – sieru, tomātus, pesto un svaigas bazilika lapas – var izmantot neskaitāmos veidos. Mazām picām var izvēlēties ne vien mīklu, bet arī lavaša plāksnītes, uz kurās tas viss garšo ne mazāk pasakaini.

Nepieciešams:

  • apaļie lavaši,
  • rīvēts siers,
  • tomāti,
  • pesto,
  • sāls, pipari,
  • svaigas bazilika lapas.

Gatavošana:

1

Sieru sarīvē. Tomātus nomazgā, nosusina, sagriež šķēlēs, pārkaisa ar sāli un pipariem. Ņem apaļos lavašus, pārziež ar pesto, pārkaisa ar rīvēto sieru siera un virsū kārto tomātu šķēlītes.

2

Liek līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī cep 10−15 minūtes.

3

Kad izņem no krāsns, uzkaisa sagrieztas svaigas bazilikas lapas un pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Dārzeņu uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...