Auzu pārslu un zemesriekstu sviesta batoniņi Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 200 g auzu pārslu,
  • 6 ēdamkarotes zemesriekstu sviesta,
  • 2 ēdamkarotes medus,
  • 1 ēdamkarote ķirbju sēklu,
  • 1 tējkarote sezama sēkliņu,
  • šķipsna malta kanēļa.

Gatavošana:

1

Auzu pārslas apgrauzdē uz pannas bez taukvielām un atdzesē.

2

Medu puto ar zemesriekstu sviestu, līdz izveidojas viendabīga masa. Tad pievieno auzu pārslas un abu veidu sēklas, samaisa un tad samīca ar rokām – kad masa pie tām vairs nelīp, tā ir gatava. Masu ietin pārtikas plēvē un uz pusstundu ievieto ledusskapī.

3

No atdzesētās masas veido batoniņus, kurus pēc tam ietin cepamajā papīrā vai folijas loksnītēs. Uzglabā ledusskapī līdz vienai nedēļai.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Deserti, Kūkas bez cepšanas, Cepumi

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...