Avokado uzkoda rīvmaizē Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 2 avokado,
  • 1 ola,
  • 3–4 ēdamkarotes rīvmaizes,
  • 2–3 sīpolu loki,
  • 2 ēdamkarotes miltu,
  • sāls, malti melnie pipari pēc garšas,
  • eļļa cepšanai.

Gatavošana:

1

Olu sakuļ. Lociņus smalki sagriež un sajauc ar rīvmaizi un sasmalcinātajiem zaļumiem. Miltus samaisa ar sāli un pipariem.

2

Avokado pārgriež uz pusēm, izņem no mizas, sagriež daivās. Daivas apvārta miltos, apmērcē olā un tad apviļā rīvmaizē.

3

Pannā uzkarsē eļļu, tajā no abām pusēm apcep sagatavotās avokado daivas, tad novieto uz papīra virtuves dvieļa, lai atbrīvotos no liekajām taukvielām.

4

Pasniedz siltus vai aukstus ar krējumu vai dārzeņu ikriem.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Dārzeņu uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...