Kabaču pankūkas ar avenēm
Nepieciešams
1 vidējs kabacis
1 ola
3...
Nepieciešams:
Baklažānu sagriež šķēlēs, papriku − loksnītēs. Baklažāna šķēles ieteicams pārkaisīt ar nelielu daudzumu sāls, ļaut 10−15 minūtes pastāvēt un tad nospiest no tām lieko šķidrumu. Parasti baklažāni cepot sasūc sevī daudz taukvielu, bet pēc šādas apstrādes tie tās tik daudz neuzņems.
Baklažāna šķēles un paprikas strēmeles apcep uz pannas nelielā daudzumā taukvielu.
Bageti pārgriež šķērsām uz pusēm, abas puses viegli pārsmērē ar svaigo sieru vai sviestu, tad uz vienas no tām liek virsū fetu, apceptos dārzeņus, bazilika lapiņas un virsū novieto otru bagetes pusi.