Bagete ar apceptiem dārzeņiem un fetu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • bagete,
  • svaigais siers vai sviests,
  • sadrupināts fetas siers
  • 1 paprika,
  • dažas baklažāna šķēles,
  • taukvielas cepšanai,
  • dažas bazilika lapiņas vai citi zaļumi pēc izvēles,
  • sāls un pipari.

Gatavošana:

1

Baklažānu sagriež šķēlēs, papriku − loksnītēs. Baklažāna šķēles ieteicams pārkaisīt ar nelielu daudzumu sāls, ļaut 10−15 minūtes pastāvēt un tad nospiest no tām lieko šķidrumu. Parasti baklažāni cepot sasūc sevī daudz taukvielu, bet pēc šādas apstrādes tie tās tik daudz neuzņems.

2

Baklažāna šķēles un paprikas strēmeles apcep uz pannas nelielā daudzumā taukvielu.

3

Bageti pārgriež šķērsām uz pusēm, abas puses viegli pārsmērē ar svaigo sieru vai sviestu, tad uz vienas no tām liek virsū fetu, apceptos dārzeņus, bazilika lapiņas un virsū novieto otru bagetes pusi.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Dārzeņu uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...