Nepieciešams:
Lokus un pētersīļu lapiņas smalki sagriež. Sieru sarīvē uz rupjās rīves. Ķiploka daivas nomizo, smalki sakapā. Sviestu izņem no ledusskapja, sagriež gabaliņos, nedaudz atliek sāņus, pārējo ievieto atpakaļ ledusskapī.
Šampinjonus sīki sagriež, maisot apcep uz sausas pannas, kamēr iztvaiko šķidrums, tad pieliek ārpus ledusskapja atstāto sviestu, pārkaisa ar sāli, brīdi pacep un noņem no pavarda, ļauj padzist. Padzisušās sēnēs iemaisa Vidusjūras garšvielu maisījumu.
Ar asu nazi baltmaizes kukulī no virspuses krustiski izdara iegriezumus, neiegriežot līdz galam, lai pamatne un daļēji arī malas paliek veselas. Iegriezumos uzmanīgi ievieto sviestu, sēnes, sieru, ķiplokus, zaļumus.
Pildīto baltmaizes kukulīti liek folijā, malas augšpusē saspiež kopā, tad ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī. Cep 15 minūtes, tad foliju augšpusē atver un cep vēl 15 minūtes, lai siers pakūst un maize apbrūnē. Pasniedz karstu.