Biezās ābolu pankūkas Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 5–10 āboli,
  • 2 olas,
  • 2 ēdamkarotes cukura,
  • šķipsniņa sāls,
  • 1 glāze skābā krējuma,
  • 300–400 g miltu,
  • 2 glāzes piena,
  • taukvielas cepšanai.

Gatavošana:

1

Ābolus nomizo un sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Olu dzeltenumus atdala no baltumiem un saputo ar cukuru.

2

Saputotos olu dzeltenumus samaisa ar krējumu un pēc tam ar sarīvētajiem ābolus. Tad pamīšus nelielām porcijām iemaisa izsijātus miltus un pienu. Mīklai ļauj kādu pusstundu iestāvēties.

3

Olu baltumus sakuļ ar šķipsniņu sāls un uzmanīgi iecilā mīklā.

4

Pankūkas cep taukvielās gaiši brūnas. Pasniedz pārkaisītas ar cukuru.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Pamatēdieni, Pankūkas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...