Biezās vafeles Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 150 g miltu,
  • 1 tējkarote cepamā pulvera,
  • 2–3 ēdamkarotes cukura,
  • 1 šķipsna sāls,
  • 200 ml piena,
  • 1 ola,
  • 2 ēdamkarotes kausēta sviesta.

Gatavošana:

1

Sajauc miltus, cepamo pulveri, cukuru un sāli.

2

Izmantojot mikseri, pienu sakuļ ar olu, iemaisa kausēto sviestu, pa daļām iekuļ miltu maisījumu.

3

Uzkarsē vafeļu pannu un cep biezās vafeles.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Svētki, Valentīndiena, Lieldienas, Līgo svētki, Ziemassvētki, Deserti, Cepumi, Konfektes, eklēri, vafeles

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...