Biezās vafeles Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 150 g miltu,
  • 1 tējkarote cepamā pulvera,
  • 2–3 ēdamkarotes cukura,
  • 1 šķipsna sāls,
  • 200 ml piena,
  • 1 ola,
  • 2 ēdamkarotes kausēta sviesta.

Gatavošana:

1

Sajauc miltus, cepamo pulveri, cukuru un sāli.

2

Izmantojot mikseri, pienu sakuļ ar olu, iemaisa kausēto sviestu, pa daļām iekuļ miltu maisījumu.

3

Uzkarsē vafeļu pannu un cep biezās vafeles.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Svētki, Valentīndiena, Lieldienas, Līgo svētki, Ziemassvētki, Deserti, Cepumi, Konfektes, eklēri, vafeles