Biezpiena bumbiņas ar zaļumiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 400 g pilnpiena biezpiena,
  • 150 g cietā siera,
  • sauja krešu dīgstu,
  • sauja saulespuķu dīgstu,
  • sauja rukolas dīgstu,
  • tējkarote sāls,
  • svaigi malti pipari pēc garšas,
  • sezama sēklas apviļāšanai.

Gatavošana:

1

Bļodā sajauc biezpienu ar smalki sarīvētu cieto sieru. Pievieno smalki sakapātus dīgstus, sāli un piparus. Samaisa viendabīgā masā.

2

No masas veido kumosa lieluma bumbiņas un katru apviļā sezama sēklās. Novieto uz koka dēlīša vai lēzena šķīvja.

3

Biezpiena bumbiņas liek ledusskapī ievilkties. Pasniedz kā uzkodu vai liek salātos.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Dārzeņu uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...