Biezpiena kēksiņi ar mandelēm Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 250 g trekna biezpiena,
  • 130 g brūnā cukura,
  • pus tējkarote vaniļas cukura,
  • 2 olas,
  • 100 ml kefīra,
  • 170 g miltu,
  • 1 tējkarote cepamā pulvera,
  • pus tējkarote sāls,
  • 50 g izkausēta sviesta – iesmērēšanai,
  • 2–3 ēdamkarotes sadrupinātu mandeļu,
  • nedaudz pūdercukura pārkaisīšanai.

Gatavošana:

1

Biezpienu samaisa ar kefīru. Olas saputo ar cukuru, ar vaniļas cukuru un iemaisa biezpiena–kefīra masā. iesijā miltus, piemet cepamo pulveri un sadrupinātās mandeles, nedaudz atstājot pārkaisīšanai. Veikli un ātri visu samaisa.

2

Kēksu formiņas iesmērē ar sviestu un pilda iekšā kēksu masu. Liek cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 200 °C temperatūrai un cep 25–30 minūtes. Ļauj atdzist cepeškrāsnī, tad pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Deserti, Tortes, kūkas, pīrāgi

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...