Biskvīta pankūkas Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 3 olas,
  • 3 ēdamkarotes miltu,
  • 3 ēdamkarotes cukura,
  • šķipsna sāls,
  • nedaudz cepamā pulvera – ja vēlas, lai pankūkas būtu «pufīgākas»,
  • taukvielas cepšanai,
  • ievārījums vai krējums − pasniegšanai.

Gatavošana:

1

Olu dzeltenumus no atdala baltumiem. Dzeltenumiem pievieno cukuru (var nepilnu ēdamkaroti vai pat vienu tējkaroti – atkarībā no vēlamā salduma daudzuma) un ar mikseri saputo, līdz masa kļuvusi balta un dubultojusies.

2

Uzputotajai masai pa karotei sijājot pievieno miltus un – ja izmanto – arī cepamo pulveri. Uzmanīgi iemaisa.

3

Olu baltumus ar šķipsniņu sāli sakuļ stingrās putās un tad iecilā dzeltenumu un miltu masā.

4

Cep pannā nelielā taukvielu daudzumā no abām pusēm, līdz pankūkas ir zeltaini brūnas. Pasniedz ar skābu krējumu vai ievārījumu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Pamatēdieni, Pankūkas