Biskvīta pankūkas Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 3 olas,
  • 3 ēdamkarotes miltu,
  • 3 ēdamkarotes cukura,
  • šķipsna sāls,
  • nedaudz cepamā pulvera – ja vēlas, lai pankūkas būtu «pufīgākas»,
  • taukvielas cepšanai,
  • ievārījums vai krējums − pasniegšanai.

Gatavošana:

1

Olu dzeltenumus no atdala baltumiem. Dzeltenumiem pievieno cukuru (var nepilnu ēdamkaroti vai pat vienu tējkaroti – atkarībā no vēlamā salduma daudzuma) un ar mikseri saputo, līdz masa kļuvusi balta un dubultojusies.

2

Uzputotajai masai pa karotei sijājot pievieno miltus un – ja izmanto – arī cepamo pulveri. Uzmanīgi iemaisa.

3

Olu baltumus ar šķipsniņu sāli sakuļ stingrās putās un tad iecilā dzeltenumu un miltu masā.

4

Cep pannā nelielā taukvielu daudzumā no abām pusēm, līdz pankūkas ir zeltaini brūnas. Pasniedz ar skābu krējumu vai ievārījumu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Pamatēdieni, Pankūkas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...