Nepieciešams:
Mīklas krustiem:
Glazūrai:
Vienā bļodā sajauc kopā visas sausās sastāvdaļas, otrā – visas šķidrās sastāvdaļas (pienu, ūdeni, olu). Sausajam maisījumam pielej šķidro maisījumu un iejauc mīklu. Mīca, līdz izveidojas mīksta, maiga mīkla. To pārklāj ar pārtikas plēvi, lai neveidojas garoziņa, un atstāj siltā vietā aptuveni stundu, lai uzrūgst un dubultojas apjomā.
Uzrūgušo mīklu saplacina, vēlreiz izmīca un sadala vienādos gabalos, no kuriem izveido bumbiņas. Gabalu skaitu variē pēc nepieciešamības un vēlamajiem izmēriem, vidēji sanāk 8–12 gabali. Pārkaisa ar miltiem, pārklāj ar pārtikas plēvi un dvieli un atstāj uzrūgt vēl 30 minūtes, līdz mīklas bumbiņas ir dubultojušās apjomā.
Mīklas krustiem sajauc visas sastāvdaļas viendabīgā masā, to iepilda konditorejas maisā. Uzrūgušās bumbiņas novieto uz cepamās plāts, kurā ieklāts cepamais papīrs vai kura ietaukota ar taukvielām, nedaudz pieplacina, virsū viegli iespiež krustu, kuru pārklāj ar tam sagatavoto mīklu.
Ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, cep 15–20 minūtes. Pa to laiku glazūrai sajauc ievārījumu ar ūdeni. Kad maizītes izcepušās, tās izvelk no cepeškrāsns un tūlīt pārsmērē ar glazūru.
Pasniedz siltas ar sviestu. Atdzisušas maizītes, pēc britu tradīcijām, pārgriež uz pusēm, tostē un tad pasniedz ar sviestu.