Krēmīga auzu pārslu putra kā bērnībā
Nepieciešams
1 glāze auzu pārslas
2 glāzes...
Nepieciešams:
Brokoļa rozetēs verdošā ūdenī vāra 2–3 minūtes, tad strauji aplej ar aukstu ūdeni un notecina. Pēc tam tās, šķiņķi un papriku, kurai izņemta sēklotne, sagriež gabaliņos.
Sasmalcinātus ķiplokus pannā sakarsētā sviestā kopā ar papriku apcep, ļauj atdzist.
Lielā bļodā sakuļ olas, pievieno visas iepriekš sagatavotās piedevas, lej pannā, kurai var noņemt rokturi, vai cepamajā traukā, pārkaisa ar sieru.
Ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 10 minūtes, līdz ola ir sarecējusi. Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.