Brušetas ar ceptu ķirbi Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • čabatas maize,
  • 2 ķiploka daivas,
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas,
  • 200 g ķirbja cepšanai,
  • 100 g ķirštomāti,
  • 2 ēdamkarotes bazilika pesto,
  • mocarellas siers.

Gatavošana:

1

Vispirms nomizo ķirbi, izgrebjot sēklas, un sagriež to mazos kubikos. Ķirbja gabaliņus apviļā eļļā un uz karstas pannas apcep zeltaini brūnus, bet ne līdz galam mīkstus.

2

Maizi sagriež biezās šķēlēs, kuras uz sausas pannas vai cepeškrāsnī apgrauzdē zeltaini brūnas no abām pusēm. Kamēr siltas, iesmērē ar ķiploka daivām.

3

Apcepto ķirbi sajauc bļodā ar ķirštomātiem, sagrieztu mocarellu un pesto. Masu liek uz maizītēm un pasniedz, dekorējot ar baziliku.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Dārzeņu uzkodas