Brušetas ar ceptu ķirbi Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • čabatas maize,
  • 2 ķiploka daivas,
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas,
  • 200 g ķirbja cepšanai,
  • 100 g ķirštomāti,
  • 2 ēdamkarotes bazilika pesto,
  • mocarellas siers.

Gatavošana:

1

Vispirms nomizo ķirbi, izgrebjot sēklas, un sagriež to mazos kubikos. Ķirbja gabaliņus apviļā eļļā un uz karstas pannas apcep zeltaini brūnus, bet ne līdz galam mīkstus.

2

Maizi sagriež biezās šķēlēs, kuras uz sausas pannas vai cepeškrāsnī apgrauzdē zeltaini brūnas no abām pusēm. Kamēr siltas, iesmērē ar ķiploka daivām.

3

Apcepto ķirbi sajauc bļodā ar ķirštomātiem, sagrieztu mocarellu un pesto. Masu liek uz maizītēm un pasniedz, dekorējot ar baziliku.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Dārzeņu uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...