Brusketa ar cūku pupām, bekonu un zaļumiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • cūku pupas,
  • bekona šķēles,
  • citronu sula,
  • sāls, pipari,
  • piparmētru lapiņas.

Brusketām:

  • bagetes šķēles,
  • olīveļļa,
  • ķiploki,

Piebilde: Ja vēlas, cūku pupas var arī saspaidīt ar dakšiņu biezenī, tad samaisīt ar olīveļļu, citronu sulu un piparmētru lapiņām, iegūto pastu ziest uz brusketām un tad likt virsū apceptās bekona šķēlītes.

Gatavošana:

1

Nepāraugušas cūku pupas novāra sālsūdenī, nokāš, ja vēlas, tad noloba tām miziņu. Novārītās pupas samaisa ar pavisam nelielu daudzumu olīveļļas, citronu sulas, sasmalcinātām piparmētru lapiņām, apkaisa ar pipariem.

2

Brusketas apgrauzdē, bekonu apcep kraukšķīgu. Uz brusketām novieto cūku pupas, pārliek pāri bekona šķēlītes

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Gaļas uzkodas

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...