
Kefīra pankūkas ar karamelizētiem āboliem 
Nepieciešams
300 ml kefīra
200 ml glāze...
Nepieciešams:
Brusketām:
Piebilde: Ja vēlas, cūku pupas var arī saspaidīt ar dakšiņu biezenī, tad samaisīt ar olīveļļu, citronu sulu un piparmētru lapiņām, iegūto pastu ziest uz brusketām un tad likt virsū apceptās bekona šķēlītes.
Nepāraugušas cūku pupas novāra sālsūdenī, nokāš, ja vēlas, tad noloba tām miziņu. Novārītās pupas samaisa ar pavisam nelielu daudzumu olīveļļas, citronu sulas, sasmalcinātām piparmētru lapiņām, apkaisa ar pipariem.
Brusketas apgrauzdē, bekonu apcep kraukšķīgu. Uz brusketām novieto cūku pupas, pārliek pāri bekona šķēlītes