Brusketa ar cūku pupām, bekonu un zaļumiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • cūku pupas,
  • bekona šķēles,
  • citronu sula,
  • sāls, pipari,
  • piparmētru lapiņas.

Brusketām:

  • bagetes šķēles,
  • olīveļļa,
  • ķiploki,

Piebilde: Ja vēlas, cūku pupas var arī saspaidīt ar dakšiņu biezenī, tad samaisīt ar olīveļļu, citronu sulu un piparmētru lapiņām, iegūto pastu ziest uz brusketām un tad likt virsū apceptās bekona šķēlītes.

Gatavošana:

1

Nepāraugušas cūku pupas novāra sālsūdenī, nokāš, ja vēlas, tad noloba tām miziņu. Novārītās pupas samaisa ar pavisam nelielu daudzumu olīveļļas, citronu sulas, sasmalcinātām piparmētru lapiņām, apkaisa ar pipariem.

2

Brusketas apgrauzdē, bekonu apcep kraukšķīgu. Uz brusketām novieto cūku pupas, pārliek pāri bekona šķēlītes

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Gaļas uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...