Brusketas ar tomātiem un mocarellu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • čabatas maize,
  • 300 g ķirštomātu,
  • vairākas ķiploku daivas,
  • 3 mocarellas siera bumbas,
  • olīveļļa «extra virgin»,
  • jūras sāls.

Gatavošana:

1

Tomātus liek uz cepamās pannas, apslaka ar eļļu, pārber nedaudz sāli un liek cepeškrāsnī 160 °C temperatūrā uz 30 minūtēm.

2

Kamēr cepas tomāti, sagriež maizi šķēlēs, liek cepeškrāsnī uz atsevišķas pannas un cep, kamēr maize kraukšķīga, bet ne pārāk cieta. Pēc cepšanas maizes šķēles ierīvē ar dažām ķiploka daivām.

3

Uz katras maizes šķēles liek pa divām šķēlēm mocarellas siera, tad izkārto tomātus, pārber sakapātas atlikušās ķiploku daivas, apslaka ar eļļu un pārkaisa ar šķipsnu sāls.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Dārzeņu uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...