Brusketes ar pesto, krēmsieru un tomātu salātiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

 Nepieciešams:

  • 1 klaipiņš svaigas čabatas maizes,
  • 1 kārba klasiskā krēmsiera «Rasa»,
  • 4 ēdamkarotes bazilika pesto,
  • 3–4 tomāti,
  • 1 neliels sarkanais sīpols,
  • 1 ēdamkarote olīveļļas,
  • 1 ēdamkarote balzametiķa,
  • sāls un svaigi malti melnie pipari,
  • 50 g Parmas siera – pēc izvēles.

Gatavošana:

1

Čabatu sagriež šķēlēs. Maizi apziež ar bazilika pesto un krāsnī apgrauzdē.

2

Tomātus un sīpolu smalki sakapā un sajauc kopā ar balzametiķi, olīveļļu, sāli un svaigi maltiem melnajiem pipariem.

3

Vēl karstus grauzdiņus bagātīgi pārziež ar krēmsieru un virsū kārto tomātu salātus. Pēc vēlēšanās maizi var pārkaisīt ar rupji rīvētu Parmas sieru.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Dārzeņu uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...