Kabaču pankūkas ar avenēm
Nepieciešams
1 vidējs kabacis
1 ola
3...
Nepieciešams:
Cepetim:
Cepetim sajauc kopā visas garšvielas. Cūkgaļu apviļā to maisījumā, ietin pārtikas plēvē un uz vairākām stundām ievieto ledusskapī (var noturēt nakti).
Sīpolus sagriež gredzenos, novieto piemērota lieluma cepamajā traukā, virsū liek cūkgaļu, pārklāj ar folijas loksni un ievieto līdz 150 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī. Cep, līdz gaļa ir kļuvusi tik mīksta, ka sāk jukt laukā – tas ir aptuveni 6−7 stundas. Vienu stundu pirms cepšanas beigām līdzās cepetim novieto dažus nomizotus burkānus.
Cūkgaļu saplucina ar divām dakšām, gaļai pievieno sasmalcinātus sīpolus un burkānus, samaisa, ievieto uz pusēm pārgrieztās čabatas maizēs, pārslaka ar kečupu, pārkaisa ar diedzējumiem vai zaļumiem un pasniedz.