Nepieciešams:
Garšvielu maisījums:
Pasniegšanai:
Pirms cepšanas turku zirņi jānoskalo no konservu šķidruma, jānotecina un pēc iespējas rūpīgāk jānosusina. Mitrums ir kraukšķīgi grauzdētu turku zirņu ienaidnieks. Visvienkāršāk ir tos izklāt uz tīra virtuves dvieļa un viegli berzēt, lai pēc iespējas vairāk nožāvētu. Dažu šķirņu turku zirņu miziņas šī procesa laikā dabiski nolobās. Ja vēlaties pagatavot pēc iespējas kraukšķīgākus turku zirņus, var turpināt tos rīvēt dvielī, lai atbrīvotos no visām miziņām.
Nosusinātos turku zirņus ievieto lielākā bļodā, vienmērīgi apslaka ar olīveļļu, pēc tam apkaisa garšvielām un samaisa, līdz tie ar tām ir vienmērīgi pārklāti. Sagatavotos turku zirņus ieber cepamajā pannā, kurā ieklāts cepamais papīrs (tas palīdzēs novērst garšvielu pielipšanu cepešpannai). Vēlams, lai turku zirņi būtu vienā kārtā.