Cepeškrāsnī ceptas olas Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams (2 porcijām):

  • nedaudz rīvēta siera pārkaisīšanai,
  • daži ķirštomātiņi,
  • kārtīga šķēle cauraudža,
  • 2 olas,
  • sauja mazu spinātu lapiņu,
  • nedaudz sviesta iesmērēšanai,
  • sāls un malti melnie pipari.

 

Gatavošana:

1

Ar sviestu iesmērē 2 nelielus cepamos trauciņus. Šķiņķi sagriež strēmelītēs un novieto trauciņu apakšā. Tomātus sagriež 4 daļās un kopā ar spinātiem sadala pa trauciņiem. apkaisa ar sāli un pipariem. Olas uzmanīgi iesit katrā cepamajā trauciņā virsū tomātiem, apkaisa ar sāli un rīvēto sieru.

2

Trauciņus ievieto līdz 180–190 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 15–18 minūtes.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļas Brokastis

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...