Kabaču pankūkas ar avenēm
Nepieciešams
1 vidējs kabacis
1 ola
3...
Nepieciešams:
Briseles kāpostus sagatavo vārīšanai, noskalo etiķa ūdenī un tad 5–7 minūtes vāra pasālītā ūdenī katlā bez vāka. Tūlīt izņem laukā un aukstā ūdenī atdzesē.
Nomizo un sagriež sēnes, sasmalcina sīpolus un tomātus. Uz pannas sakarsētās taukvielās apcep sīpolus un sēnes, tad pievieno tomātus un dažas minūtes pacep.
Pannas saturā iejauc Briseles kāpostus, izbrīvē vietu olām, iesit tās, visu apkaisa ar sāli, pipariem, rīvētu sieru un cep gatavu. (Ja vēlas, olas var arī sakult kultenī, pievienojot uz katru olu 1–2 ēdamkarotes piena vai 1 tējkaroti krējuma, un tad pārliet pannas saturam.)