Cepti bumbieri ar sieru, valriekstiem un medu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 3 bumbieri,
  • 100 g siera «Ricotta»,
  • 20 g sadrupinātu valriekstu
  • 1 ēdamkarote krējuma,
  • 1 ēdamkarote šķidra medus,
  • 2 tējkarotes timiāna lapiņu,
  • 1–2 tējkarotes brendija,
  • 1 citrona sula,
  • šķipsna maltu melno piparu.

Gatavošana:

1

Bumbierus pārgriež uz pusēm, izdobj viduci ar serdi, nosmērē ar citrona sulu.

2

Sieru un krējumu saspaida ar dakšiņu, tad iemaisa valriekstus, timiānu un brendiju.

3

Masu sapilda bumbieru pusītēs, bumbierus ievieto cepamajā traukā, ievieto līdz 220 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 10–15 minūtes.

4

Pēc izņemšanas bumbieru pusītēm uzpilina nedaudz medus un pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Salāti, Augļu salāti