Dārzeņu omlete mafinu pannā Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Omlete mafinu pannā ir ēdiens, no kura noteikti nespēs atteikties mazākie ēdāji.

Nepieciešams:

  • 8 olas,
  • 200 ml piena vai saldā krējuma,
  • 1 paprika,
  • sauja konservētas kukurūzas,
  • 100 g rīvēta siera,
  • 2 tomāti,
  • eļļa vai sviests formu iesmērēšanai,
  • garšvielas pēc izvēles (sāls, pipari, timiāns, ķiploku sāls utt.).

Gatavošana:

1

Olas iesit bļodiņā un sakuļ ar garšvielām. Pielej pienu vai saldo krējumu un viegli iemaisa, bet neputo.

2

Sagriež papriku, tomātus mazākos gabaliņos. Dārzeņus un kukurūzu pieber olām un iemaisa. Pievieno sieru, nedaudz atliekot sāņus, un samaisa.

3

Mafinu pannas iedobes iesmērē ar eļļu vai sviestu. Katrā iedobē lej masu – ne līdz pašai augšai, bet aizpilda aptuveni 2/3.

4

Virspusē uzkaisa atlikto sieru un, ja vēlas, garšvielas.

5

Cep 200 °C temperatūrā 10–15 minūtes, līdz omletes uzpūtušās.

6

Visvieglāk katru omleti būs izņemt, to no iedobes malas izceļot ar nazīti.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļas Brokastis

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...