Dateļu un valriekstu batoniņi ar čia sēklām Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 200 g žāvētu dateļu bez kauliņiem,
  • 1 glāze sadrupinātu valriekstu,
  • 1 glāze pilngraudu auzu pārslu,
  • pus glāze žāvētu dzērveņu,
  • 1−2 ēdamkarotes čia sēklu.

Gatavošana:

1

Dateles un dzērvenes sablendē vai sagriež smalkos gabaliņos. Valriekstus sadrupina. Auzu pārslas nedaudz apgrauzdē uz pannas bez taukvielām.

2

Visu sajauc kopā. Masai jāsanāk lipīgai, ja tā tāda nav, tad iemaisa kādu karoti šķidra medus vai salda sīrupa.

3

Sagatavoto masu liek uz cepampapīra, izlīdzina apmēram centimetru biezā plāksnē, pārsedz ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz pāris stundām, tad sagriež gabaliņos.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Deserti, Kūkas bez cepšanas, Cepumi

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...