Nepieciešams:
Vistu akniņas noskalo, notecina lieko ūdeni vai nosusina papīra dvielī. Burkānus nomizo, sagriež nelielos kubiņos. Ķiploka daiviņas nomizo, saspiež ar nazi, nedaudz sasmalcina.
Pannā sakarsē taukvielas, tajās ievieto ķiplokus un burkānus un apcep, līdz burkāni. Tad pievieno vistu akniņas, apmaisa, uzliek vāku un sutina 2–3 minūtes, līdz pannas satur uzvirst. Tad apmaisa, pieliek sāli, piparus un apmaisot vēl nedaudz pacep – jācep tā, lai nepārceptu – lai neizveidotos garoziņa, akniņas nedrīkst kļūt cietas, tām vēl jābūt elastīgām.
Pannas saturu ievieto blenderī, pieliek muskatriekstu, sviestu, sablendē, tad pievieno krējumu vēlreiz pablendē, lai veidojas viendabīga masa. Iegūto masu izberž caur sietu, lai atbrīvotos no graudainības, ko var piešķirt šķiedraudi, un tad pilda nelielos porciju traukos – māla cepamajos podiņos ar vāciņiem vai stikla burciņās, kurām var uzlikt vāciņu (to nepiegriež, tikai uzliek. Masai virsū uzlej kausētu sviestu, lai tas to pārklāj – tā tiks novērsta zaļganas kārtiņas veidošanās virspusē (tāda cepšanas laikā rodas no vistu aknās esošā hemoglobīna).
Traukus ar pastēti un uzliktiem vāciņiem novieto uz dziļās cepešpannas, tajā ielej ūdeni, tā lai tas sniegtos nedaudz pāri pusei no trauku augstuma, un ievieto cepeškrāsnī, kura sakarsēta līdz 130–140 °C temperatūrai. Cep 1 stundu.