Garneļu sviests Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 250 g nolobītu garneļu,
  • 100 g istabas temperatūras sviesta,
  • 2–3 anšovi,
  • 1–2 ēdamkarote svaigi spiestas citrona sulas,
  • 1 ēdamkarote sakapātu pētersīļu lapiņu,
  • sāls, pipari.

Gatavošana:

1

Garneles un anšovus sakapā un samaisa ar sviestu.

2

Pēc garšas pievieno citronu sulu, pētersīļus, sāli, piparus un izmaisa.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Zivju

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...