Kabaču mafini ar fetu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 250 g miltu,
  • 200 g rīvētu kabaču vai cukīni,
  • 115 g sadrupināta fetas siera,
  • 115 ml olīveļļas,
  • 2 olas,
  • 1 ēdamkarote cepamā pulvera,
  • 1 tējkarote rīvētas citrona miziņas,
  • šķipsna sāls.

Gatavošana:

1

Miltus izsijā, samaisa kopā ar cepamo pulveri un sāli. Kabačus nomizo, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves, nospiež lieko sulu.

2

Lielākā bļodā sakuļ olas un tad iekuļ eļļu, līdz rodas viendabīga masa. Iejauc tajā kabačus, fetas sieru un citrona miziņu. Pievieno miltus un maisa, līdz izveidojas viendabīga masa.

3

Mīklu pilda formiņās, ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep aptuveni 30 minūtes, kamēr gatavs. Atdzesē un izņem no formiņām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Dārzeņu uzkodas, Svētki, Lieldienas, Līgo svētki