Kabaču mafini ar fetu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 250 g miltu,
  • 200 g rīvētu kabaču vai cukīni,
  • 115 g sadrupināta fetas siera,
  • 115 ml olīveļļas,
  • 2 olas,
  • 1 ēdamkarote cepamā pulvera,
  • 1 tējkarote rīvētas citrona miziņas,
  • šķipsna sāls.

Gatavošana:

1

Miltus izsijā, samaisa kopā ar cepamo pulveri un sāli. Kabačus nomizo, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves, nospiež lieko sulu.

2

Lielākā bļodā sakuļ olas un tad iekuļ eļļu, līdz rodas viendabīga masa. Iejauc tajā kabačus, fetas sieru un citrona miziņu. Pievieno miltus un maisa, līdz izveidojas viendabīga masa.

3

Mīklu pilda formiņās, ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep aptuveni 30 minūtes, kamēr gatavs. Atdzesē un izņem no formiņām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Dārzeņu uzkodas, Svētki, Lieldienas, Līgo svētki

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...