Tostermaizēs ceptas brokastu olas
Šī ola tostermaizes šķēles vidū atgādina gleznu...
Ja mājās ir kabacis, bundžiņa konservētas kukurūzas, ar to pietiek, lai pagatavotu gardu pusdienu, vakariņu vai sātīgu brokastu maltīti.
Nepieciešams:
Kabacim izgrebj no sēklas un pēc tam to sarīvē. Mīkstumu ievieto caurdurī, kas ielikts bļodā, lai notek liekais šķidrums.
Kad liekā sula notecējusi, kabaci sajauc ar notecinātu konservēto kukurūzu, pievieno olas, garšvielas un daļu cietā siera.
Tad pa karotei liek klāt miltus un iemaisa, lai masa kļūst biezāka un turētos kopā.
Pannā sakarsē eļļu un tajā ar karoti liek pagatavoto masu. Plācenīšus cep zeltaini brūnus no abām pusēm.