Kāpostu plācenīši Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 300 g svaigu kāpostu,
  • 2 olas,
  • milti panēšanai,
  • sāls – pēc garšas,
  • taukvielas cepšanai.

Gatavošana:

1

Kāpostus sasmalcina sīkās skaidiņās, pievieno olas, sāli, visu labi samaisa. No masas veido nelielas kotletītes, katru apviļā miltos. Uz pannas sakarsētās taukvielās cep zeltaini brūnas no abām pusēm.

2

Apceptās kotletītes izkārto uz cepešpannas un vēl 30 minūtes cep cepeškrāsnī, kas uzkarsētā līdz 200 °C temperatūrai. Ja sāk pārāk apbrūnēt, tad pārklāj foliju.

3

Pasniedz ar skābo krējumu vai majonēzi.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Dārzeņu uzkodas, Pamatēdieni, Pankūkas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...