Tā ir ideāla alternatīva ierastajām brokastīm – būs sajūsmā gan lielie, gan mazie!
Nepieciešams:
Vispirms pagatavo kārtaino mīklu. Bļodā izsijā miltus ar sāli. Pielej ūdeni, citronu sulu vai etiķi un mīca gana ilgi, līdz izveidojas staipīga mīkla, kas neplīst. Mīklu izrullē plānā kārtā un sadala trīs daļās. Vidusdaļu iesmērē ar sviestu, atstājot nenoklātas tikai pašas maliņas. Tad pārloka vienu mīklas daļu uz vidu pāri sviestam, atkal uzziež sviestu uz vidusdaļas un uzloka trešo kārtu. Tad mīklu izrullē, pārloka divās trīs daļās un ietin plēvē. Ļauj mīklas ledusskapī nostāvēt vismaz stundu.
Pēc tam mīklu izrullē plānās kārtās un tās ieklāj mafinu pannā. Mīklu apziež ar izkausētu sviestu, ieklāj bekona šķēles un katrā iedobē iesit olu.
Cep 200 °C temperatūrā tik ilgi, līdz ola izcepta vēlamajā konsistencē un mīklas malas ir zeltaini brūnas. Dekorē ar svaigiem zaļumiem.