Kefīra pankūkas Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 450 ml kefīra
  • 2 glāzes ar kaudzīti miltu
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • 1 tējkarote vaniļas cukura
  • 1 tējkarote sodas
  • šķipsniņa sāls

Gatavošana:

1

Kefīram pievieno sodu, rūpīgi izmaisa. Piemet cukuru, sāli, vaniļu, atkal izmaisa. Iesijā miltus un samaisa mīklu.

2

Cep eļļā zeltaini brūnus plācenīšus. Pasniedz ar ogām, ogu mērci vai krējumu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Pamatēdieni, Pankūkas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...