Krēmsiera omlete ar bekonu, ķirštomātiem un baziliku Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 6 olas,
  • 1/2 kārbas krēmsiera «Rasa», klasiskā vai ar zaļumiem,
  • 50 g rīvēta cietā siera,
  • 100 g bekona,
  • 1 sauja ķirštomātu,
  • 1 sauja svaiga bazilika,
  • 30 g sviesta cepšanai,
  • sāls, svaigi malti melnie pipari.

 

Gatavošana:

1

Olas sakuļ kopā ar krēmsieru un rīvēto cieto sieru. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus. Ķiršu tomātiņus pārgriež uz pusēm, bazilika lapiņas smalki sakapā, 5–6 lapiņas atstājot rotāšanai.

2

Bekonu smalki sakapā un uz pannas apcep, kamēr kraukšķīgs.

3

Olu un krēmsiera masu pārlej pāri bekonam pannā, viscaur izkārto ķiršu tomātiņus, pārkaisa ar baziliku. Pannai uzliek vāku un uz lēnas liesmas cep 8–10 minūtes, kamēr omlete gatava. Pasniedz nekavējoties, rotātu ar atliktajām bazilika lapiņām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Lieldienas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...