Nepieciešams:
Pagatavo kuskusu pēc ražotāja norādēm. Ja tādu nav, tad ņem 2/3 glāzes putraimu uz 1 glāzi ūdens. Ūdeni uzvāra, katliņu noņem no pavarda, verdošajā ūdenī iemaisa kuskusu, uzliek vāciņu, ļauj 1−2 minūtes pastāvēt, atkal izmaisa, liek uz pavarda un uz mazas uguns karsē vēl 1−2 minūtes. Noņem, pēc garšas piemet sāli, maltus melnos piparus, pieliek izvēlēto aizdaru, izmaisa, tad ļauj brīdi pastāvēt aizvākotā katliņā.
Uzkarsē pannu. Hallumi sieru sagriež, liek uz grila pannas un grilē aptuveni 2−3 minūtes no katras puses.
Zaļajām pupiņām notecina konservu šķidrumu, tās un saulē kaltētos tomātus pēc vajadzības sasmalcina. Vīģes nomazgā, nosusina, sagriež šķēlītēs vai daiviņās.
Uz servējamā šķīvja kaudzītē liek kuskusu, virsū novieto sieru, vīģes un saulē kaltētos tomātus.