Kvinojas putra ar āboliem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 glāze kvinojas,
  • 2 glāzes ūdens,
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas,
  • nedaudz citrona sulas,
  • 1 liels ābols,
  • sviests un medus – ābola apcepšanai,
  • sāls – pēc nepieciešamības.

Gatavošana:

1

Katliņā uzsilda eļļu un 30 sekundes tajā apcep kvinojas sēkliņas, tad uzlej verdošu ūdeni (attiecībā 1:2), pavāra 5–7 minūtes, tad katliņu noņem no uguns un sasedz ar dvieli vai ko tamlīdzīgu. Ļauj 30–60 minūtes uzbriest, lai sēkliņas paliek irdenas.

2

Ābolu sagriež daiviņās, izņem serdes un uz pannas sviestā pasutina, beigās pievienojot arī medu.

3

Putrai pievieno sviestā un medū apceptos ābolus un pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Dārzeņu uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...