Lapu salāti ar olām un bekonu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 sīpols,
  • sauja salātu lapu,
  • 1–2 olas,
  • pāris bekona šķēļu,
  • sāls, pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Olas cieti novāra, atdzesē, noloba, sagriež šķēlēs. Bekonu sagriež un uz pannas apcep. Sīpolu sasmalcina. Salātu lapas sagriež vai saplucina ar rokām.

2

Bļodā liek salātu lapas, sīpolus, ceptu bekonu, piemet sāli, piparus un sajauc. virsū novieto olu šķēles un pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Salāti, Gaļas salāti

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...