Lasis biešu marinādē Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g laša filejas.

Marinādei:

  • 1 vārīta biete,
  • 50 ml gaišās sojas mērces,
  • 1 ēdamkarote sāls,
  • 1 ēdamkarote cukura,
  • 1 nepilna tējkarote romiešu ķimeņu (kumīna).

Gatavošana:

1

Bieti sagriež gabaliņos, pieliek pārējās marinādes sastāvdaļas un visu sablendē.

2

Laša filejai izņem asakas. Nedaudz marinādes novieto stikla vai keramikas trauka dibenā, izsmērē pa to, virsū liek lasi, ieziež ar pārējo, uzliek vāciņu vai pārvelk pāri pārtikas plēvi un uz 10–12 stundām novieto ledusskapī.

3

Pēc tam lasi izņem no marinādes, nosusina papīra dvielī, sagriež ļoti plānās šķēlītēs un pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Zivju, Svētki, Valentīndiena, Lieldienas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...