Lazdu riekstu un kakao krēms Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 2 glāzes cukura,
  • 3 ēdamkarotes tumšā kakao pulvera (bez cukura),
  • 2 ēdamkarotes kviešu miltu,
  • 2 glāzes piena,
  • 100 g sviesta,
  • 3–4 ēdamkarotes sasmalcinātu lazdu riekstu,
  • šķipsna sāls.

Gatavošana:

1

Blenderī sablendē riekstus. Katliņā sajauc cukuru, kakao un miltus, pēc tam nelielām porcijām pievieno pienu, maisot ar putojamo slotiņu, lai nesaietu kunkuļos.

2

Novieto uz pavarda un uz lēnas uguns, nepārtraukti maisot, lai nepiedegtu, uzvāra. Tad pievieno sasmalcinātos riekstus, sviestu un sāli un, ik pa brīdim apmaisot, turpina vārīt uz lēnas uguns, līdz masa sabiezē.

3

Gatavu krēmu iepilda burciņā, atdzesē, aizvāko un uzglabā ledusskapī.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Deserti, Saldās mērces

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...