Nepieciešams:
Pildījumam:
Pildījuma pārliešanai:
Rotāšanai:
Traukā ieber abu veidu miltus, kukurūzas cieti, sāli, garšvielas un samaisa. Pievieno sviestu un, ar pirkstiem ieberžot to miltos, izveido rīvmaizei līdzīgu masu. Pievieno pienu un veikli samīca, līdz mīkla ir viendabīga – nedrīkst pārmīcīt, jo tad mīkla sanāks cieta. Mīklu saveļ bumbā, ietin pārtikas plēvē un vismaz uz 30 minūtēm ievieto ledusskapī.
Ietauko cepamo formu 20 cm diametrā. Mīklu izrullē 3–4 mm biezu, ieklāj formā, noklājot gan pamatni, gan sānus. Kārtīgi piespiež pie malām un dibena, nogriež nost lieko mīklu un pamatni sadursta ar dakšiņu. Uz mīklas uzliek cepamo papīru, uzber cepamās pupiņas, ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, cep 17–18 minūtes. Tad cepamo papīru ar pupiņām noņem, cep vēl 7–8 minūtes, tad izņem no krāsns.
Bļodā ielej saldo krējumu, pievieno olu un abus dzeltenumus, sinepes, ķiplokus, piparus, mazu šķipsniņu sāls. Ar putojamo slotiņu visu sakuļ.
Uz pamatnes uzber pusi siera, virsū izlīdzina zirņus, pārkaisa ar gaļu, uzlej saldā krējuma maisījumu, uzber pārējo sieru un pārkaisa ar rozmarīnu.
Liek krāsnī vidējā nodalījumā, samazina temperatūru līdz 190 C un cep 45 minūtes, līdz tarte kļūst zeltaina un centrā pavisam nedaudz vēl kustas. Izņem no cepeškrāsns.
Rotāšanai paredzētās olas noloba, pārgriež uz pusēm un aplī izvieto uz tartes, nedaudz iespiežot pildījumā, visu pārkaisa ar zaļajiem zirnīšiem. Ļauj tartei kādu stundu atdzist. Pirms pasniegšanas rotā ar diļļu zaļumiem.