Mafinu formās ceptas olas ar bekonu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • eļļa iesmērēšanai,
  • 4 olas,
  • 4 kārtīgas bekona šķēles,
  • sāls un malti melnie pipari pēc garšas,
  • zaļumi pasniegšanai.

 

Gatavošana:

1

Mafinu formas iesmērē ar eļļu vai citām taukvielām pēc izvēles, tad tajās ieritina cauraudža šķēles, katrā formiņā virsū novieto olu, to pārkaisa ar sāli un pipariem, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

2

Ievieto līdz 180–190 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 10–15 minūtes atkarībā no tā, cik stipri saceptu olas dzeltenumu vēlas. Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļas Brokastis

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...