Mafinu formās ceptas olas ar bekonu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • eļļa iesmērēšanai,
  • 4 olas,
  • 4 kārtīgas bekona šķēles,
  • sāls un malti melnie pipari pēc garšas,
  • zaļumi pasniegšanai.

 

Gatavošana:

1

Mafinu formas iesmērē ar eļļu vai citām taukvielām pēc izvēles, tad tajās ieritina cauraudža šķēles, katrā formiņā virsū novieto olu, to pārkaisa ar sāli un pipariem, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

2

Ievieto līdz 180–190 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 10–15 minūtes atkarībā no tā, cik stipri saceptu olas dzeltenumu vēlas. Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļas Brokastis