Nepieciešams:
Krūzītē ieber sauso raugu ar cukuru, aplej ar 2 ēdamkarotēm silta ūdens, samaisa un atstāj uz 10 minūtēm, lai raugs atdzīvojas.
Lielākā bļodā iesijā miltus, pievieno pienu, ūdeni, atdzīvināto raugu un visu mīca. Sākumā mīkla šķitīs ļoti ķepīga, bet ar laiku tā kļūs arvien elastīgāka. Mīkla jāmīca, kamēr tā vairs nelīp pie pirkstiem. Bļodu apsedz ar kokvilnas dvieli un noliek siltā vietā uzrūgt uz stundu.
Uzrūgušo mīklu liek uz miltiem izbārstīta galda un izplacina taisnstūra formā. Virsmu apziež ar pesto un tad sarullē kā ruleti. Pēc tam ruleti saloka vēlamās formas klaipiņā un liek uz cepamās plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Maizi apklāj ar dvielīti un atkal noliek raudzēties uz 15 minūtēm siltā vietā. Pirms cepšanas maizi arī virspusē var apsmērēt ar pesto, izmantojot otiņu.
Maizi ievieto līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep aptuveni 30 minūtes. Pēc cepšanas pārklāj ar dvieli un ļauj tai vismaz pus stundu atpūsties.