Nepieciešams:
Pasniegšanai:
Ja izmanto saldētus augļus, tos izkārto uz šķīvja un nedaudz atkausē. Ugunsizturīgu stikla cepamo trauku ietauko ar nelielu daudzumu sviesta.
Katliņā uzsilda pienu, bet neļauj uzvārīties.
Maizei nogriež garozu, apziež ar sviestu un sagriež trijstūrīšos vai kvadrātos.
Pāris maizes šķēles ieliek cepamā trauka dibenā, virsū liek daļu augļu maisījuma, apkaisa ar cukuru – tā atkārto, līdz visa maize un augļi izlietoti, nobeidz ar maizes kārtu.
Bļodā iesit olas, viegli sakuļ, iemaisa silto pienu un vaniļu, atkal apmaisa un maisījumu uzmanīgi uzlej maizes un augļu kārtojumam.
Pārkaisa ar muskatriekstu, ievieto līdz 220 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 15 minūtes, līdz pudiņš sacietējis un kļuvis zeltaini brūns.
Izņem, padzesē, pārkaisa ar pūdercukuru, rotā ar ogām vai augļiem un pasniedz ar saputotu saldo krējumu vai jogurtu.