Mājas «Nutella» ar medu un banāniem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 200 g lazdu riekstu,
  • 1 liels vai 2 nelieli ļoti gatavi banāni,
  • 2–3 ēdamkarotes kakao pulvera bez cukura,
  • medus – pēc garšas,
  • piens – pēc vajadzības.

Gatavošana:

1

Riekstus smalki sablendē vai samaļ kafijas dzirnaviņās. Banānu nomizo, sagriež gabaliņos un ar nelielu daudzumu piena (1–2 ēdamkarotēm) sablendē viendabīgā masā, tad tajā iejauc kakao pulveri, riekstu masu un medu tā, lai veidojas viendabīga masa. Ja nepieciešams, pievieno vēl pienu.

2

sakapā vai saspaidi ar dakšiņu un pamazām samīci ar riekstiem, vaniļu, kakao un medu.

3

Gatavu krēmu iepilda burciņā, aizvāko un uzglabā ledusskapī.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Deserti, Saldās mērces

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...