Nepieciešams:
Sīpolus un burkānus nomizo, sasmalcina un taukvielās uz pannas apcep. Vārītās olas sakapā, salītos gurķus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves vai smalki sagriež. Šampinjonus notīra un sakapā.
Gaļu samaļ, pieliek pienā izmērcētu baltmaizi, sāli, piparus, garšvielas, abas jēlās olas un visu kārtīgi sastrādā viendabīgā masā.
Uz folijas loksnes (tās vietā var ņemt arī pārtikas plēvi) liek maltās gaļas masu, to izlīdzina apmēram 1 cm biezumā, pārsmērē ar pusi krējuma, pārkaisa ar trešdaļu rīvētā siera, tad virsū izlīdzina apceptos burkānus un sīpolus, gurķu masu, pārkaisa ar sēnēm un sakapātajām olām un vēlreiz pa virsu izlīdzina otru trešdaļu rīvētā siera.
Izmantojot folijas loksni, masu uzmanīgi satin ruletē, tad ievieto veidnē vai cepamajā pannā, noņem foliju, pārsmērē ruleti ar otru pusi krējuma un pārkaisa ar atlikušo sieru.
Ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram pusstundu.