Maltas gaļas rulete ar sēnēm un dārzeņiem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 1 kg liesas cūkgaļas,
  • 500 g šampinjonu,
  • 200 g baltmaizes,
  • 200−300 g rīvēta siera,
  • 6 cieti vārītas olas,
  • 2 jēlas olas,
  • 2−3 sālīti gurķi,
  • 2 sīpoli,
  • 1−2 burkāni,
  • apmēram 1 glāze piena −baltmaizes izmērcēšanai,
  • 2−3 ēdamkarotes krējuma,
  • nedaudz taukvielu dārzeņu apcepšanai,
  • sāls, malti melnie pipari, garšvielas.

Gatavošana:

1

Sīpolus un burkānus nomizo, sasmalcina un taukvielās uz pannas apcep. Vārītās olas sakapā, salītos gurķus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves vai smalki sagriež. Šampinjonus notīra un sakapā.

2

Gaļu samaļ, pieliek pienā izmērcētu baltmaizi, sāli, piparus, garšvielas, abas jēlās olas un visu kārtīgi sastrādā viendabīgā masā.

3

Uz folijas loksnes (tās vietā var ņemt arī pārtikas plēvi) liek maltās gaļas masu, to izlīdzina apmēram 1 cm biezumā, pārsmērē ar pusi krējuma, pārkaisa ar trešdaļu rīvētā siera, tad virsū izlīdzina apceptos burkānus un sīpolus, gurķu masu, pārkaisa ar sēnēm un sakapātajām olām un vēlreiz pa virsu izlīdzina otru trešdaļu rīvētā siera.

4

Izmantojot folijas loksni, masu uzmanīgi satin ruletē, tad ievieto veidnē vai cepamajā pannā, noņem foliju, pārsmērē ruleti ar otru pusi krējuma un pārkaisa ar atlikušo sieru.

5

Ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram pusstundu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Gaļas uzkodas, Pamatēdieni, Gaļas ēdieni, Svētki, Ziemassvētki

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...