Mazie sāļie rausīši ar picas pildījumu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 4 plāksnes kārtainās mīklas (rauga vai bezrauga – pēc pašu izvēles),
  • 150 g sarīvēta siera,
  • 80 g smalki sagriezta cauraudzīša vai desas,
  • tomātu mērce pārsmērēšanai,
  • šķipsna kaltēta oregano,
  • 1 olas dzeltenums pārsmērēšanai,
  • melnās sezama sēkliņas pārkaisīšanai.

Gatavošana:

1

Ja mīkla ir sasaldēta, tad to nedaudz atkausē.

2

Izrullē mīklas pamatni, lai tā top plānāka un nedaudz lielāka, tad to pārsmērē ar tomātu mērci, uzber sarīvētu sieru un cauraudzīti, pārkaisa ar mazumiņu oregano. Visu sarullē ruletē un sagriež apmēram 1,5 cm lielos gabaliņos.

3

Gabaliņus kārto uz cepamās plāts, pārsmērē ar sakultu olas dzeltenumu, pārkaisa ar sēkliņām, ievieto līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 16–20 minūtes, līdz rausīši kļūst brūngani.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Gaļas uzkodas, Svētki, Līgo svētki, Ziemassvētki

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...