Nātru pesto Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams (1−2 devas):

  • 2 glāzes jaunu nātru lapiņu, blanšētu un sagrieztu
  • 70 g sarīvēta parmezāna,
  • sauja ciedru riekstu (vai pēc izvēles kādi citi),
  • 3−4 ķiploka daiviņas,
  • 70 ml olīveļļas,
  • 1 ēdamkarote citronu sulas,
  • sāls un pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Nātru lapiņas blanšē, notecina ūdeni un nedaudz sasmalcina.

2

visas sastāvdaļas liek blenderī un blendē, līdz iegūta krēmīga konsistence. Pesto izdodas viendabīgāks, ja uzreiz nepievieno visu eļļu, bet to lej pamazām, mazā strūklā.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Dārzeņu uzkodas

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...