Nātru pesto Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams (1−2 devas):

  • 2 glāzes jaunu nātru lapiņu, blanšētu un sagrieztu
  • 70 g sarīvēta parmezāna,
  • sauja ciedru riekstu (vai pēc izvēles kādi citi),
  • 3−4 ķiploka daiviņas,
  • 70 ml olīveļļas,
  • 1 ēdamkarote citronu sulas,
  • sāls un pipari pēc garšas.

Gatavošana:

1

Nātru lapiņas blanšē, notecina ūdeni un nedaudz sasmalcina.

2

visas sastāvdaļas liek blenderī un blendē, līdz iegūta krēmīga konsistence. Pesto izdodas viendabīgāks, ja uzreiz nepievieno visu eļļu, bet to lej pamazām, mazā strūklā.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Uzkodas, Dārzeņu uzkodas