Biezpiena pīrāgs ar plūmēm 
Plūmes un biezpiens ir brīnišķīga kombinācija. Ja šīm sastāvdaļām pievienosim maigu...
Nudien ir ļoti interesanta recepte! Šis biezenim līdzīgais gala rezultāts lieliski papildinās plātsmaizes, kūkas, mafinus, dažādus desertus vai pat var tikt izmantots kā piedeva pie pankūkām.
Nepieciešams:
Visas sastāvdaļas, izņemot citronu sulu, sajauc lielā stikla bļodā.
Pagatavoto masu lej karstumizturīgā traukā un liek karsēties līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī. Karsē aptuveni 6 minūtes, tad izņem, apmaisa un atkal liek uz sešām minūtēm karsēties. Vēlreiz izņem, apmaisa un liek pēdējo reizi uz 6 minūtēm.
Karsto masu izņem no cepeškrāsns, piejauc citronu sulu, samaisa un ļauj tai atdzist.
Pilda burkās, atdzesē un uzglabā ledusskapī.