«Nutella» ar mandelēm un kokosriekstu eļļu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 300 ml saldā krējuma,
  • 250 g smalki samaltu mandeļu,
  • 150 g labas kokosriekstu eļļas,
  • 100 g tumšās šokolādes,
  • cukurs – pēc garšas,
  • šķipsniņa sāls.

Gatavošana:

1

Saldo krējumu uzkarsē, tajā ievieto gabaliņos salauztu šokolādi un ūdens peldē izkausē. Masai maisot pievieno mandeles un kokosriekstu eļļu, piemet sāli un, ja nepieciešams, cukuru.

2

Gatavu krēmu iepilda burciņā, atdzesē, aizvāko un uzglabā ledusskapī.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Brokastis, Deserti, Saldās mērces

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...