Olas ar bekonu mafinu pannā Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Kad mājās ir vairāk viesu un sacept olas vienā pannā visiem ēdējiem nevar, izmantojiet mafinu pannu! Tas ir izcili vienkārši!.

Nepieciešams:

  • olas,
  • bekons,
  • sāls,
  • malti pipari.

Gatavošana:

1

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 °C temperatūrai. Katrā mafinu pannas iedobītē ieklāj vienu vai divas bekona šķēles – vienu pār otru. Pa virsu iesit olu, uzkaisa sāli, piparus un liek pannu cepties cepeškrāsnī vidus nodalījumā.

2

Ja vēlas stingrākas olas, tās cep ilgāk, ja šķidrākas – tad cep, kamēr dzeltenums vēl nav kļuvis ar bālu virskārtu. Ja vēlas, īsi pirms cepšanas beigām var uzbērt sarīvētu sieru.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļas Brokastis

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...