![](https://mvirtuve.press.lv/storage/app/uploads/public/e2d/47f/881/thumb__630_430_0_0_auto.jpg)
Baltmaizes pīrāgs ar sēnēm un sieru ![](/themes/mjv/assets/images/bookmark_wt.svg)
Nepieciešams:
1 kukulītis baltmaizes,
350 g šampinjonu,...
Kad mājās ir vairāk viesu un sacept olas vienā pannā visiem ēdējiem nevar, izmantojiet mafinu pannu! Tas ir izcili vienkārši!.
Nepieciešams:
Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 °C temperatūrai. Katrā mafinu pannas iedobītē ieklāj vienu vai divas bekona šķēles – vienu pār otru. Pa virsu iesit olu, uzkaisa sāli, piparus un liek pannu cepties cepeškrāsnī vidus nodalījumā.
Ja vēlas stingrākas olas, tās cep ilgāk, ja šķidrākas – tad cep, kamēr dzeltenums vēl nav kļuvis ar bālu virskārtu. Ja vēlas, īsi pirms cepšanas beigām var uzbērt sarīvētu sieru.