Olas ar bekonu mafinu pannā Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Kad mājās ir vairāk viesu un sacept olas vienā pannā visiem ēdējiem nevar, izmantojiet mafinu pannu! Tas ir izcili vienkārši!.

Nepieciešams:

  • olas,
  • bekons,
  • sāls,
  • malti pipari.

Gatavošana:

1

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 °C temperatūrai. Katrā mafinu pannas iedobītē ieklāj vienu vai divas bekona šķēles – vienu pār otru. Pa virsu iesit olu, uzkaisa sāli, piparus un liek pannu cepties cepeškrāsnī vidus nodalījumā.

2

Ja vēlas stingrākas olas, tās cep ilgāk, ja šķidrākas – tad cep, kamēr dzeltenums vēl nav kļuvis ar bālu virskārtu. Ja vēlas, īsi pirms cepšanas beigām var uzbērt sarīvētu sieru.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļas Brokastis