Olu kultenis ar brokoļiem un sieru Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 500 g brokoļu,
  • 3–4 olas,
  • 90–120 ml saldā krējuma,
  • 50 g sarīvēta siera,
  • 1–2 ķiploku daiviņas,
  • 1 sarkanais čili pipars,
  • taukvielas cepamtrauka iesmērēšanai,
  • sāls, pipari.

Gatavošana:

1

Brokoļus nomazgā, sadala ziedkopās. Ķiploka daiviņas nomizo un smalki sagriež. Čili piparu pārgriež, izņem sēklas un pašu sasmalcina.

2

Brokoļus ievieto verdošā sālsūdenī un vāra kādas 5 minūtes, līdz tie ir pusmīksti. Nokāš un ievieto aukstā ūdenī, lai saglabā krāsu.

3

Bļodā sakuļ olas ar saldo krējumu, sieru, sāli un pipariem.

4

Cepamo trauku iesmērē ar taukvielā, ievieto tajā brokoļus, pārkaisa ar ķiplokiem un čili pipariem, pārlej ar olu kulteni un liek cepties cepeškrāsnī uz 20–25 minūtēm.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļas Brokastis

Falafeli

Falafeli ir tradicionāls arābu ēdiens – eļļā...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...

Spinātu pesto

Nepieciešams: 2 saujas spinātu, saišķis pētersīļu, daži...