
Krēmīga auzu pārslu putra kā bērnībā 
Nepieciešams
1 glāze auzu pārslas
2 glāzes...
Nepieciešams:
Ķirštomātiņus sagriež četrās daļās, fetu sadrupina mazos gabaliņos.
Bļodiņā sakuļ olas ar sāli (siers arī ir sāļš, tāpēc ar sāli nevajag pārspīlēt).
Pannā sakarsē olīveļļu, ielej sakultās olas. Omleti cep mazā karstumā.
Dažas tomātu šķēlītes atstāj dekorēšanai, pārējās izkārto omletes vienā pusē. Pāri tomātiem pārkaisa sadrupinātu sieru.
Pāri pildījumam pārliek omletes brīvo pusi, vēl nedaudz pacep.
Pasniedz siltu, dekorē ar tomātu gabaliņiem un smalki kapātiem pētersīļiem.